Web Analytics Made Easy - Statcounter

یادداشت - مجتبی احمدی دبیر سرویس فرهنگ و هنر خبرگزاری برنا.

فیلم سینمایی «علفزار» درحالی در روز دوم جشنواره فیلم فجر اکران شد که به جرأت می توان گفت از چند حیث می تواند برای کسب سیمرغ خط و نشان بکشد.

فیلمی که شاید در نگاه اول راوی یک داستان قضایی است اما به سرعت همه چیز تحت تاثیر روابط کاراکتر ها به محیطی متفاوت می رسد که می تواند زوایای چند اتفاق موازی را برای یک درام تلخ پالایش دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فیلم به لحاظ فیلمنامه و کارگردانی استارتی شگفت انگیز دارد و به سرعت در قواره های یک مستند نمایشی به موقعیتی تراژدی از انواع اتفاقات دست پیدا می کند . فیلم مجموعه ای از نقاط پر فراز و نشیب دراماتیک است اما آنچه در ادامه «علفزار» را به یک اتفاق مهم در فیلمسازی تبدیل می کند بازی پژمان جمشیدی است که هر تردیدی را درمورد توانمندی های این بازیگر همیشه طناز برای یک نقش کاملا جدی از بین می برد.

جمشیدی در «علفزار» در قواره های یک بازیگر بزرگ در قالب و چارچوبی مشخص شخصیتی را به تصویر می کشد که حتما در اجرا به لحاظ اکت و رفتار و اجرا کار ساده ایی نیست.

مشخصا  تنها یک بعد از کاراکتر در فیلمنامه برای اجرا مهیا است و ابعاد  دیگر شناسنامه ای است که بازیگر در اجرا آن را به تماشاگرش می دهد .

جمشیدی جدا از درک کامل از نقش تمام خط و ربط های کاراکتر خاص یک شخصیت قضایی  را که با  خودش و پرونده ی موجود در چالش است دریافته است و در اجرا به یک جهان جدید در دنیای بازیگری متفاوت از هرآنچه تا به حال از او دیده ایم می رسد.

اگرچه فیلم مجموعه از بازی های درخشان با هنرمندی سارا بهرامی ، ستاره پسیانی و حتی مهران امام بخش است اما نمی توان کتمان کرد که نخ تسبیح فیلم لحظات درخشانی است که پژمان جمشیدی با ریزه کاری تمام بازی در چارچوب و بی نقص ارائه می دهد.

می توان انتظار داشت که فیلم «علفزار» در چند بخش کاندید دریافت جایزه از جشنواره فیلم فجر باشد.

انتهای پیام//

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: جشنواره فیلم فجر پالایش بازی جهان بازی بازی جشنواره فیلم فجر بازی پالایش جشنواره فیلم فجر فرهنگ و هنر برنا سینما پژمان جمشیدی مجتبی احمدی تراژدی علفزار چهلمین جشنواره فیلم فجر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۸۲۷۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عیسی قلی پور درگذشت

آفتاب‌‌نیوز :

عیسی قلی پور از بخشی‌های موسیقی مقامی شمال خراسان، نوازنده دوتار و پیشکسوت موسیقی محلی در این خطه است که چند دهه سابقه بخشی گری دارد که امروز جمعه به دلیل کهولت سن و بیماری سرطان دعوت حق را لبیک گفت.

این هنرمند موسیقی مقامی خراسان شمالی که تاکنون با شرکت در برخی جشنواره‌های موسیقی در داخل و خارج خوش درخشیده، متولد سال ۱۳۲۱ در روستای گودعلی سلاخ در ۱۸ کیلومتری شمال غرب بجنورد و از آخرین بازماندگان بخشی‌های شمال خراسان است.

وی که به طور موروثی نوازندگی را در خانواده خود فرا گرفته بود، از نوازندگان قهار عرصه موسیقی خراسان به شمار می‌رفت، پدر و پدربزرگ وی نیز بخشی بودند که این هنر را از پدران خود آموخته و آنرا سینه به سینه انتقال داده است.

عیسی بخشی هنر نیاکان خود را به سه پسر خود برات، علی و سیلمان آموخته است و اکنون هر یک از آنان برای خود استادی شده اند.

عیسی بخشی علاوه بر نوازندگی دوتار، خواننده قهاری نیز بودند و علیرغم کهولت سن، صدای پرطنینی داشتند که وقتی آواز سر می‌دهد جوانان به چالاکی حنجره وی غبطه می‌خورند.

وی که اصالتا ترک زبان است علاوه بر آوازی که به زبان مادری اش می‌خواند، چنانکه معمول مردم این سامان است به زبان کردی خراسانی نیز آواز می‌خواند تا خیل عظیمی از مردمان کردزبان این خطه نیز از زیبایی هنرش برخوردار شدند.

این بخشی خطه شمال خراسان ده‌ها آهنک ساخته بود که از جمله آهنک‌های این هنرمند می‌توان به آهنک دلال، چهارفصل و بهار آزادی اشاره کرد.

این هنرمند پیشکسوت که از راه کشاورزی و نیز نوازندگی در مراسم و مجالس امرار معاش می‌کرد تاکنون شاگردان زیادی تربیت کرده که علاوه بر فرزندانش محمود احمدی، محمد طاهری، مهدی گوهری و ناصر پهلوان را می‌توان نام برد.

وی در جشنواره‌های بین المللی، ملی و استانی بار‌ها خوش درخشده بود و همچنین نشان درجه یک هنری را نیز دریافت کرده بودند.

موسیقی مقامی خراسان شمالی با توجه به حضور قبایل و طوایف مختلف از فرهنگ موسیقیایی بسیار غنی برخوردار است که می‌توان آنرا به سه بخش کرمانجی، ترکی و ترکمنی تقسیم کرد.

مراسم تشییع استان عیسی بخشی فردا ساعت ۱۰ از مقابل سالن گلشن بجنورد انجام می‌شود.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • آمادگی مازندران برای برگزاری الکترونیکی دور دوم انتخابات
  • آموزش نمادین رای گیری با صندوق مکانیزه الکترونیکی در سیمرغ
  • یک فرد را در چه سنی می‌توان «پیر» دانست؟
  • چگونه می توان از شر موهای ناخواسته گوش خلاص شد؟
  • نمایشگاه کتاب کارناوال شادی است
  • عیسی قلی پور درگذشت
  • چرا نمی‌توان بالای کوه اورست تخم مرغ آب‌پز کرد؟
  • قطع آب و خسارت به محصولات دغدغه‌ی کشاورزان قزوینی+ فیلم
  • به بهانه روز معلم + فیلم
  • حوزه انتخابیه قائم‌شهر، سوادکوه، جویبار، سیمرغ و سوادکوه شمالی