Web Analytics Made Easy - Statcounter

باشگاه خبرنگاران جوان -  در دومین روز از جشنواره فیلم فجر که فیلم‌های «علف‌زار» و «شادروان» در خانه جشنواره برای اهالی رسانه و منتقدان اکران شد، انتقاد‌ها به کیفیت آثار شدت گرفت.

علف‌زار با مرگ یک کودک ۶ ساله بر اثر شلیک اشتباه نیروی پلیس آغاز می‌شود. پای پژمان جمشیدی نقش اول فیلم و بازپرس پرونده هم در این اتفاق گیر است، زیرا پلیسی که دچار اشتباه شده، نیروی اوست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ادامه پرونده نزاع در یک باغ در جلسه بازپرسی بررسی می‌شود. خانم‌های یک خانواده که پدر این خانواده شهردار است، در مهمانی که در آن باغ برپا بوده، مورد تجاوز مردانی قرار می‌گیرند که نقش مادران آن‌ها را مائده طهماسبی بازی می‌کند.

بازپرس پرونده اواسط جلسه بازرسی از سوی دادستان تهدید می‌شود تا پرونده را مختومه اعلام کند، زیرا شهردار گفته که پای اعتبار من در میان است. بازپرس ابتدا این مسئله را قبول نمی‌کند، سارا بهرامی بازیگر نقش سارا و عروس شهردار هم اصرار دارد که شکایت او پیگیری شود، بازپرس شکایت او را می‌پذیرد و برای پیگیری آن اعلام آمادگی می‌کند.

مسئله مهم در فیلمنامه علف‌زار تلاش نویسنده برای تطهیر کردن اعمالی است که اعضای خانواده آن را انجام داده اند. در این فیلم از مشروب خوردن و استخر مختلط چشم پوشی می‌شود و پلیس پای دفاع از زنانی می‌ایستد که در حین متاهل بودن دست به اعمال غیراخلاقی زده اند.

محمدرضا مقدسیان منتقد سینما به خبرنگار حاضر باشگاه خبرنگاران در خانه جشنواره چهلم گفت: فیلمسازان تلاش کرده اند تا موضوعات مختلف را به تصویر بکشند، اما مسائل در حد ایده باقی مانده است.

او معتقد است که فعلا زمان زیادی از جشنواره نگذشته و برای قضاوت درباره این رویداد خیلی زود است، اما در همین سه روز هم اثر شاخص از فیلمسازان اکران نشده و در بخش فیلمنامه نویسی هم اتفاق ویژه‌ای رقم نخورده است. علف‌زار هم نکته شاخصی نداشت.

مقدسیان با اشاره به بازی خوب جواد عزتی در فیلم مرد بازنده اظهار کرد: احساس میکنم شانس زیادی برای کاندید شدن در بخش بازیگری دارد. پژمان جمشیدی جرات به خرج می‌دهد و نقش‌های متفاوت را تجربه می‌کند. اما بازی بقیه بازیگران تا اینجا چشمگیر و شاخص نبوده است.

رضا منتظری منتقد با بیان اینکه علف‌زار کار بسیار متفاوتی بوده است، بازی بازیگران آن را عالی ارزیابی کرد که هر کدام از آن‌ها شانس کاندید شدن برای سیمرغ را دارند.

به گفته این منتقد فیلم شادوران اثر حسین نمازی در حد تله فیلم بود و به درد سینما نمی‌خورد. همچنین نمونه مشابه آن زیاد دیده شده است.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: جشنواره فیلم فجر منتقدان سینما علف زار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۸۸۹۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایده «دو دولتی»؛ نسخه‌ای که به‌جای شفا، کور می‌کند

ایده «دو دولتی» یکی از طرح‌های مناقشه‌برانگیزی است که هم در فلسطین و هم در رژیم صهیونیستی مخالفان جدی‌ای دارد، اما امریکا و شماری از متحدان اروپایی تل‌آویو، آن را نسخه نجات‌بخش شرایط فعلی می‌دانند.

به گزارش ایسنا، «اصغر زارعی»، کارشناس مسائل منطقه پذیرش طرح دو دولتی را رسمیت بخشیدن به رژیم صهیونیستی توصیف و تأکید کرد این طرح به لحاظ حقوقی هم مبنای قابل قبولی ندارد.

او در گفت‌وگو با «نورنیوز» در خصوص مطرح‌شدن ایده عادی‌سازی روابط رژیم صهیونیستی با برخی از کشورهای عرب منطقه به خصوص عربستان و طرح موضوع دو ملیتی در مسئله فلسطین اظهارداشت: پس از گذشت ۸ ماه از آغاز عملیات «طوفان الاقصی» و شکست‌ رژیم صهیونیستی از دست‌یابی به اهداف ابتدایی همچنین افزایش فشارهای بین‌المللی بر این رژیم جنایتکار در خصوص نسل‌کشی در غزه، موضوع فلسطین و آزادی قدس به یک گفتمان جهانی تبدیل شد.

وی با بیان اینکه رژیم صهیونیستی امروز از جانب متحدان سنتی خودش از جمله اروپا و آمریکای شمالی هم احساس تهدید می‌کند، گفت: رژیم صهیونیستی پیش از طوفان الاقصی به دنبال گسترش روابط خارجی خودش، تلطیف و بهبود روابط با کشورهای متخاصم و از جمله برخی کشورهای اسلامی و عربی بود و گام‌های بزرگی را همچون طرح ابراهیم برداشت، اما امروز شاهدیم که پس از گذشت ۸ ماه از فجایع غزه پرونده طرح صلح ابراهیم بسته شده است.

زارعی افزود: یکی از تلاش‌های پنهان رژیم صهیونیستی و آمریکا این است که وانمود کنند کماکان روابط میان رژیم صهیونیستی و کشورهای عربی از جمله عربستان، مصر و اردن عادی است و تغییری در روابط رژیم اسرائیل با این کشورها ایجاد نشده است.

زارعی تصریح کرد: در واقع یکی از مطالبه‌های اسرائیل و آمریکا از رهبران کشورهای عرب منطقه این است که آنها در مقابل فشار افکار عمومی و مقاومت‌ها علیه رژیم صهیونیستی در منطقه مقابله کرده و اجازه ندهند که این مقاومت‌ها و فشارها علیه تل‌آویو افزایش پیدا کند.

این کارشناس مسائل منطقه ادامه داد: آمریکا و رژیم صهیونیستی تلاش جدی زیادی را جهت متقاعدکردن رهبران کشورهای عرب منطقه در راستای حمایت از آنها انجام می‌دهند و با مطرح‌کردن وعده‌هایی از جمله حمایت‌های نظامی با استفاده از تجهیزات و تسلیحات مدرن تحت لوای پروژه موهوم «ایران‌هراسی» و البته وعده ساخت نیروگاه اتمی برای آنها، تلاش می‌کنند تا رهبران کشورهای عرب منطقه را با خود همراه کنند.

وی با بیان اینکه راهکار دو دولتی برای حل مسئله فلسطین از اساس غیرمنطقی است، تصریح کرد: پذیرش طرح دو دولتی در واقع رسمیت‌بخشیدن به یک رژیم نامشروع و منحوس است که بیش از ۷۵ سال است سرزمین‌های فلسطین را غصب کرده است. پذیرش این موضوع، همان چیزی است که جریان سازشکار در منطقه، در کرانه باختری و جریان محمود عباس و امثال آنها به آن رویکرد مثبت داشته و آن را پذیرفتند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • داوری ۱۱۵ ایده در رویداد آموزشی «بوت کمپ» دانشگاه آزاد قم
  • آشپزی در بیل؛ ایده ای خلاقانه برای پخت غذا در فضای باز (فیلم)
  • ایده «دو دولتی»؛ نسخه‌ای که به‌جای شفا، کور می‌کند
  • حمایت از پروژه‌های دانش پژوهی/ همکاری ۸۹ داور برای بررسی فرآیند‌های امسال همایش کشوری آموزش پزشکی
  • مردم ۷۰ درصد هزینه‌های آزمایشگاهی را از جیب پرداخت می‌کنند
  • یسنا ربوده شده بود
  • یسنا ربوده شده بود؟
  • جزئیات بیشتر از گم شدن یسنا کوچولو/ دختر ۴ ساله دزدیده شده بود؟
  • جزئیات جدید دادستان از پرونده یسنا |‌ شواهد و قرائن نشان می دهد ...
  • ورود دادستان کلاله به موضوع مفقودی «یسنا»