Web Analytics Made Easy - Statcounter

بدون شک یکی از بازی‌های درخشان سینمای ایران در سالی که گذشت را کارکتر «فریبا» در فیلم «علف‌زار» ارائه داد. البته او مزد این هنرنمایی را گرفت و در اختتامیه جشنواره فیلم فجر، جایزه سیمرغ بهترین بازیگر نقش مکمل زن را برای بازی در فیلم «علف‌زار» کسب کرد.

شروع فعالیت هنری

صدف اسپهبدی در سال ۱۳۹۶ و با بازی در فیلم کوتاه راحانا خود را به سینما معرفی کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او در این فیلم نقش یک دختر تک‌تیرانداز را بازی کرد. بازیگری در سریال سفر در خانه به کارگردانی بهمن گودرزی نیز از جمله کارهای قبلی اوست. وی تجربه اجرا در تلویزیون را در کارنامه هنری خود دارد و تاکنون اجرای برنامه «همیشه خونه» در شبکه آموزش در کنار فرهاد جم را بر عهده داشته است.

علفزار مهمترین فیلم اسپهبدی تاکنون بوده است. فیلمی به تهیه‌ کنندگی بهرام رادان، نویسندگی و کارگردانی کاظم دانشی محصول سال ۱۴۰۰است که این فیلم در بخش سودای سیمرغ چهلمین دوره جشنواره فیلم فجر حضور داشت. این فیلم در سیزده بخش نامزد دریافت سیمرغ بود.

 

نگاهی به بازی صدف اسپهبدی در فیلم «علف‌زار»

حسین جوانی در سینماتیکت می‌نویسد: صورتی رنگ پریده، دندان‌هایی پوسیده، موهایی که بدون ظرافت رنگ شده‌اند، چشمانی بی فروغ و بدنی لاغر و تکیده، همگی نشانگر فریبا در فیلم علفزار است. لازم نیست که او حرف بزند تا معلوم شود مواد مخدر چه به روزش آورده است؛ از راه رفتنش هم پیداست که نه‌تنها سال‌ها اسیر اعتیاد است بلکه هیچ تلاشی هم برای ترک کردن نمی‌کند.

سال‌ها احتیاج و تو سَری خوردن و زیر پا بودن و نادیده گرفته شدن باعث شده آنقدر وقیح شود که نیازی نبیند به خوشایند کسی حرفی بزند یا حقش را پشت خواهشی پنهان کند. فریبا چیزی برای از دست دادن ندارد و این همه‌ی دارایی اوست، «علف‌زار» از همین‌جا شروع می‌شود. از جایی‌که فریبا می‌فهمد نمی‌خواهد دخترش همان راهی را برود که او رفته و اولین قدم برای دور کردن او از این مسیر، گرفتن شناسنامه است.

حالا او نیازی دارد، نیازی که حاضر است به‌خاطرش دوباره به سراغ محسن (مهدی زمین‌پرداز) برود. محسن همان کسی‌ است که او را به این روز انداخته است. فریبا روزگاری دختری خانواده‌دار بوده که در ناز و نعمت زندگی می‌کرده اما فریب ساقی موادی به‌ نام محسن را خورده و از خانه فرار کرده و حالا به این حال و روز اُفتاده است. اما دیگر مهم نیست که چه بر او گذشته بلکه مهم این است که او می‌خواهد هرجور شده محسن را راضی کند تا دریابد که دختر کوچکش محصول عشقی‌ است که روزگاری میان آنها جریان داشته بود.هم‌دلی کردن با فریبا سخت است چراکه او عنصر نامطلوب و گستاخی است که کسی دوستش ندارد و خوشش نمی‌آید که حتی کمکی به او بکند. صدف اسپهبدی برای بازی در نقش فریبا کار دشواری داشته است.

از سویی بازی در نقشی که هیچ‌گونه زیبایی ظاهری ندارد و از سوی دیگر شخصیتی که مهربانی کسی را بر نمی‌انگیزد، بسیار سخت است. اسپهبدی برای باورپذیر کردن نقشش هم نزدیک به ۲۵ کیلو وزن کم کرده، هم شکل خاصی از راه‌رفتن را یاد گرفته و هم به صدایی رسیده که محصول سال‌ها بلعیدن دود و لق شدن دندان‌هاست. تلاشی قابل تقدیر که او را در کنار طناز طباطبایی برای بازی در نقش مریم «مرهم»، باران کوثری برای بازی در نقش سارای «خون بازی» و سارا بهرامی برای بازی در نقش مهسای «دارکوب» قرار می‌دهد و به درستی شایسته‌ی دریافت سیمرغ بلورین شناخته شد.


کاهش وزن باورنکردنی برای فیلم علف‌زار

اسپهبدی برای بازی در فیلم «علف‌زار»، ۲۵ کیلو وزن کم کرد!

او درباره بازی در این فیلم و کاهش وزن چشمگیرش می‌گوید:

"نقش بی‌نظیر بود و قطعا آنقدر جذاب بود که هرکسی رو وسوسه می‌کرد بازی کند. زمانی که راجع به فیلم‌نامه صحبت کردیم، آقای دانشی گفتند که تو مد نظر من هستی، اما نه به صورت قطعی. تمرین و لاغر کن که اگر شد، این نقش را بازی کنی. من ۸ ماه، شبی ۱۰ کیلومتر دویدم و با افرادی که اعتیاد دارند صحبت کردم و بعد ۸ ماه آقای بهرام رادان را دیدم و قرار شد این نقش را بازی بکنم. نقش خیلی سخت اما به شدت دوست داشتنی بود. برای من به عنوان تجربه اول بی نظیر بود."

بهرام رادان که تهیه‌کننده فیلم است نیز در این رابطه معتقد است:

"نقش «فریبا» در فیلم‌نامه نقش مهمی بود و جای کار داشت، من خانم اسپهبدی را نمی‌شناختم و آقای کاظمی گفتند ایشان رو میشناسند و در فیلم کوتاه باهاشون کار کردند و ایشون رو در نظر داشتند. بالاخره قرار شد، یک روز ایشان را ببینیم و روزی که خانم اسپهبدی از در وارد شدند، از آن‌جایی که چیزی در حدود ۲۵ کیلو وزن کم کرده بودند، من فکر کردم هر بازیگر دیگری هم باشد، باید شبیه آن زمان ایشان شود. به نظر من درخشان بودند و بهشون خسته نباشید می‌گم."

 

خانم اسپهبدی عزیز؛ ممنون که به یاد مردم آبادان بودید

المیرا فلاحیان در چی بپوشم نوشت: چندی پیش فیلم «علف‌زار» با حضور بازیگران این فیلم از جمله پژمان جمشیدی و صدف اسپهبدی به اکران عمومی درآمد. صدف اسپهبدی با استایل معمولی اما در عین حال شیک در این اکران حضور یافت، اما نکته‌ای که در استایل او جلب توجه میکرد، گوشواره‌های او بودند.

صدف اسپهبدی؛ دختری که شما را به سینما می‌کشاندصدف اسپهبدی؛ دختری که شما را به سینما می‌کشاند

ترکیب دو رنگ سفید و مشکی از ترکیب‌های پرطرفدار بوده و هست. صدف اسپهبدی هم شلوار، مانتو و شال مشکی را با شومیزی سفید رنگ ست کرده بود که این تناقض رنگی میان دو رنگ سفید و سیاه، جذابیت خاصی به استایلش بخشیده بود. همین ترکیب رنگ را در گوشواره‌های او هم میبینیم. گوشواره‌های مشکی رنگی که روی آن‌ها کلمه آبادان حک شده است.

استفاده از گوشواره‌هایی که نام آبادان روی آن‌ها حک شده شاید حمایت بزرگی از این مردم داغدیده به حساب نیاید، اما همین حمایت کوچک هم در شرایط کنونی به چشم می‌آید و نشان می‌دهد که این بازیگر به فکر این مردم داغدیده بوده و سعی کرده به هر نحوی این موضوع را در استایلش هم نشان دهد.

نظر کاربران درباره پدیده جدید سینمای ایران چیست؟

تماشاخانه ببینید| قهرمانان را در ایران خانه نشین می‌کنند، در خارج روی دست می‌برند/ ۸۹ روزه‌ها چرا دو سال جنگیدند؟ ببینید| مهارتی عجیب در شکار/ سوسکی که موقع شکار چراغ‌هایش را خاموش می‌کند فیلم های دیگر

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: صدف اسپهبدی برای بازی در نقش صدف اسپهبدی علف زار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۶۲۹۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۱۰ درصدی نرخ چاقی در دانش‌آموزان/ جلوگیری از کم تحرکی دانش‌آموزان با مسابقات مادر دختری، پدر پسری

صادق ستاری فرد، معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: فقر حرکتی دانش‌آموزان یکی از مهم‌ترین معضلات ما است.

وی با بیان این که سبک زندگی، رژیم غذایی، فعالیت و بازی دانش‌آموزان و خانواده‌هایشان با شیوع بیماری کرونا تغییر کرده است؛ افزود: نرخ چاقی دانش‌آموزان ۱۰ درصد افزایش یافته و به ۳۳ درصد رسیده؛ به گونه‌ای که از هر ۳ دانش آموز یک دانش آموز با معضل چاقی و اضافه وزن مواجه است.

ستاری فرد با اشاره به این‌که آمار مذکور نگران کننده است؛ تصریح کرد: بخشی از مشکلات چاقی به مدرسه، بخشی به خانواده و بخشی به نظام اجتماعی، فرهنگی و سلامت کشور مربوط است.

او ادامه داد: فقر حرکتی دانش‌آموزان، چاقی و ضعف قوای جسمانی دانش‌آموزان مسئله‌ای ملی است که باید تمام ارگان‌ها، دستگاه‌ها و مردم برای رفع این مشکلات به وزارت آموزش و پرورش کمک کنند.

وی افزود: آینده کشور به دست دانش‌آموزان امروز است؛ در همین راستا نیازمند عزم و برنامه ملی هستیم که باید چیده و به آن عمل شود.

او ادامه داد: ما به سهم خود کیفیت بخشی درس تربیت بدنی  و فعالیت دانش‌آموزان در خارج از ساعات آموزشی اوقات فراغت و مسابقات جشنواره‌ها را دنبال می‌کنیم.

معاون تربیت بدنی وزارت آموزش و پرورش با بیان این که بازهای مجازی و رایانه‌ای رقیب تحرک و ورزش دانش آموزان شده است؛ تصریح کرد: ما برای جلوگیری از کم تحرکی دانش‌آموزان مسابقات ورزشی مادر دختری، پدر پسری برگزار کرده‌ایم.

به گفته ستاری فرد، اگر دانش‌آموز به لحاظ سلامت جسمی و روحی در موقعیت مناسب نباشد، یادگیری مناسبی نخواهد داشت؛ به همین دلیل دانش‌آموزان باید در ساحت‌های علمی و جسمی تقویت شوند.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی آموزش و پرورش

دیگر خبرها

  • روزنامه اصولگرا: دختری که از ترس پلیس و به اجبار حجاب می زند، در اولین فرصت، کشف حجاب می کند
  • قتل زن میانسال در دعوای مادر و دختری | دختر جوان تا یک‌قدمی چوبه دار رفت
  • اعلام حکم دختری که باعث مرگ مادرش شد
  • فریبا: استقلال دو بازی خطرناک تا قهرمانی دارد
  • فریبا: استقلال تا پایان لیگ ۲ بازی خطرناک دیگر دارد
  • امیر جدیدی از «قهرمان» تا «منصور»
  • واژگونی پژو یک‌نفر را به کام مرگ کشاند
  • واژگونی پژو یک‌ نفر را به کام مرگ کشاند
  • فریبا: شاهد بازی خوبی از استقلال برابر تراکتور نبودیم
  • افزایش ۱۰ درصدی نرخ چاقی در دانش‌آموزان/ جلوگیری از کم تحرکی دانش‌آموزان با مسابقات مادر دختری، پدر پسری